Tudom, hogy neked sem könnyű!

tudom, hogy neked sem könnyűTudom, hogy neked is megvan a magad problémája. Meglehet, hogy épp a menstruációd előtti depresszív hangulatodban lézengsz, vagy talán visszasírod, és eleged van a menopauzás hőhullámokból. Az is lehet, hogy megrémít a rohamosan látványosabbá váló kopaszodásod. Lehet, hogy bánt az egyedüllét. Félsz egy betegségtől. Úgy érzed felemészt a tehetetlenség. Akár nő vagy, akár férfi, fiatal vagy idősebb, biztos, hogy nem könnyű neked sem. Mindenkit gyötörnek a problémái, egyesek a saját maguk által kreált félelmeiktől szenvednek, mások képtelenek elengedni azt, ami boldogtalanná teszi őket.

Helyetted nem tudom megoldani a bajt, akár a saját démonaid gátolnak, akár egy tőled független nehézség, amelybe nincs beleszólásod. Abban viszont tudok segíteni, hogy nekem megírhatod a problémádat. Magamról tudom, hogy nekem sokat jelent, ha valakinek beszélhetek a gondjaimról, akkor is, ha csak leírom valakinek. S ha te úgy érzed nincs olyan személy, aki meghallgatna, akinek írhatnál, vagy esetleg szégyelled a problémát, akkor írd meg nekem. Küldhetsz emailt, de megkereshetsz a senverit facebook oldalán is.

Hidd el, nem vagy egyedül. Hiszem, hogy van egy olyan csoportja az embereknek, akik velem együtt képesek meglátni az apró kis fényt a sötétségben is, akik úgy érzik többről kellene szólnia az életnek, mint egy rideg és érzelmektől mentes versenynek. A világba kellenek a pozitív érzelmek, kell az együttérzés, szükség van a támogatásra, különben mi értelme lenne mindennek? Ha nem létezne jó szándék, vagy erőteljes szenvedély egy szép cél eléréséhez? Szóval ne félj, mert vannak, akik megértenek. Talán még nem a megfelelő személyek társaságában vagy, előfordulhat, hogy nem sikerült megtalálni azt az életutat, ami igazán boldoggá tenne, de ne hagyd kihunyni a belső tüzedet.

A remény fűtse fel minden egyes nap a belső napodat. Ez a te kincsed, a te erőd, amely annyira egyedi, mint a személyiséged, mint az anyajegyeid száma, és elhelyezkedése. Akármi is történik veled, az egy állomás, egy megálló, a következő nap, mást hoz, a következő év tartogathat kihívásokat, boldog perceket, felejthetetlen pillanatokat. Ha ma be is árnyékolja a napodat egy bánatos esőfelhő, az összeset ne engedd át neki.

Senkinek sem makulátlan az élete, néha ki kell gyomlálni a kertben. Vedd fel te is a kesztyűt és takaríts ki!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.