Szeresd önmagad!

szeresd önmagadFogadd el egyediségedet!

Minden személy egyedi és különleges. Különcségedet ne rejtsd el, légy igazi egyéniség, ne akarj tömegember lenni, nem mindig az a jó, amit a sokaság csinál. Bízz magadban, a döntéseidben, és alakítsd úgy az életedet, ahogyan a legjobbnak látod. 

Tarts ki a döntéseid, a választásaid mellett. 

Szeresd a társadat, tiszteld meg azzal, hogy kiállsz mellette a nehézségek idején is. Ha nem szereted önmagad, akkor más sem fog tudni igazán szeretni, ne taszítsd el magadtól a boldogságot.

Fogadd el azt, aki vagy, de ne ijedj meg az apró változásoktól, pici csiszolódás sosem árt, hogy jobb és jobb legyél, hogy fejlődhess. A rossz tulajdonságokon kell finomítani. Ne ragadj le beszűkült nézeteknél, merj szeretni és vállald érte a felelősséget.

Igenis szeretetreméltó vagy. Lehet, hogy sokat bántottak, nem biztattak elégszer, azt nevelték beléd, hogy semmire sem vagy jó, de ez mind nem igaz, mert képes vagy bármire.

Előbb magadban kell rendet tenned, utána tudsz egyre többet és többet adni másnak is. Utána leszel képes igazán szeretni, ha már elfogadtad saját lényed. Ha szereted magad és elégedett vagy, az látszik és sugározni, ragyogni fogsz, ettől még inkább szeretni fognak, mert aki ad az kap is. (Nem várhatunk szeretetet, ha mi magunk nem adunk semmit magunkból).

Minden nap úgy kelj fel, hogy szeretem a testem, a lelkem, az eszemet, a humoromat és mondd tovább.. Teremtsd meg a testi lelki harmóniát.

 

“Minden ember egy kis csoda, mivel egyszeri és megismételhetetlen.” /Mérő László/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.