Ösztönző mondatok életmódváltás idejére

ösztönző mondatok életmódváltás idejéreEgy meghozott döntés kezdetén, a változás kapujában sosem könnyű, ezért hát gyűjts össze minél több motivációs tényezőt a nehezebb napokra.

Ösztönző mondatok

1. A változás a te kezedben van, neked is akarnod kell, ahhoz, hogy a benned rejlő tartalék energiák a felszínre jöhessenek és a segítségedre lehessenek!

2. Ne feledd, azért, hogy boldogabb, egészségesebb lehess, olykor áldozatot kell hozni, s azt, hogy számodra mennyit ér meg az egészséged/gyógyulásod, és érte mekkora áldozatot vagy hajlandó meghozni, azt egyedül te tudhatod.

3. Amikor elfáradsz a küzdelemben, és kicsit elbizonytalanodsz a választásod kapcsán, gondolj önmagadra, figyelj befelé, és azonnal tudni fogod, hogy a helyes döntést hoztad meg.

4. Minden egyes nap közelebb kerülsz a kitűzött célodhoz, ebből meríts erőt, s meglátod, amint elérted rá fogsz jönni, hogy nem is volt annyira nehéz, mint korábban gondoltad.

5. A célhoz vezető út eleinte végeláthatatlannak tűnhet, de minél több lépést teszel meg, annál könnyebbé és elérhetőbbé válik.

6. Ne félj az akadályoktól, csupán a képzeletünk nagyítja fel őket, mert az elme kételkedik a saját sikerében, valójában megközelíthető és legyőzhető a legtöbb gátló tényező.

7. Aki nem akarja a javadat, s nem fogja meg a kezed nehézség idején, nem is érdemli meg, hogy ott legyen veled a siker kapujában.

8. Utad során előfordulhat, hogy egyesek lemorzsolódnak, mert nem támogattak kellően, de az igazak sosem fognak cserben hagyni, ők veled lesznek akkor is, amikor azt hiszed a kudarc az egyetlen kimenetel, de egyúttal akkor is, amikor felfedezed az önmagadban rejlő hatalmas akaraterőt.

9. A feladás az elbukás, nem pedig az időnkénti elesés.

10. Az élet ösvénye többször is választásra kényszerít, néha egy szokatlan esemény késztet változásra, máskor viszont magadtól kell észrevenned, hogy ideje váltani.

+1 Ne bánkódj a múlt történésein, azt az energiát, amit korábban saját magad emésztésére fordítottál, használd fel önmagad ösztönzésére.

A jeleneddel foglalkozz, hogy a jövőd olyan lehessen, amilyennek elképzelted.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.