Motivációs gondolatok az életről

gondolatok az életrőlMeríts erőt az életed azon területéről, amely éppen jól működik, ahol viszont renoválás szükséges, apránként javítsd ki, anélkül, hogy feláldoznád az egész világodat.

Amikor épp lemerültél testileg és lelkileg is, gondolj arra, hogy valaki számára betegen és fáradtan is te vagy a legcsodálatosabb.

A külsőségek birodalmában semmi sem örök, semmi sem elég eredeti ahhoz, hogy feledhetetlen lehessen. Az igazi értéket a külső borításon túl kell keresni.

Dönteni sohasem egyszerű, de még rosszabb, ha valaki túl sokáig tétovázik, s elszaladnak hónapok, akár évek is.

Néha különösen nehéz elengedni egy érzést, egy emléket, de még nehezebb együtt élni velük, ha minden egyes nap bánatot okoznak.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy háttérbe szorítsd önmagad a szeretet nevében. Az egyensúlynak nem szabadna megbomlania, mert aki ad, annak kapnia is kell, ennek hiányában valaki megsérül.

Az élet meglepően sok fordulatot tartogathat a számodra, s ahhoz, hogy ezekre felkészülhess, szükséged lesz az önmagadba vetett rendíthetetlen bizalomra.

Az ábrándozás veszélyes is lehet, mert könnyen belefeledkezik az ember és mire észhez kap, már el is tűntek a valódi lehetőségek.

Az igazán nagy dolgok mindig úgy kezdődnek, hogy valami rendhagyó esemény történik az amúgy megszokott történések helyett.

Te irányítod az életedet, te éled meg a belső vívódásaidat, nem pedig mások határozzák meg, hogy hogyan kell érezned magad, lehetsz vidám, bánatos, derűlátó vagy elkeseredett, az mind te vagy és nem kell elfojtanod egyik részedet sem.

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el az ösztönző mondatok életmódváltás idejére címűt is!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.