Mi a küldetésem? Mit is akarok pontosan?

mi a küldetésem?Mi a küldetésem, mit szeretnék elérni?

Elsősorban az a célom, hogy segítsek az embereknek egy más szemléletmódot elsajátítani, kialakítani egy olyan életvitelt, amelyben van elég idejük önmagukra, és elég ösztönző erejük ahhoz, hogy tegyenek is saját magukért, mind testi szempontból, mind a lelki egészségükért.

Számomra olyan egyértelmű, hogy egy emberi életnek vidámnak, célokkal telinek kell(ene) lennie, amelyben olykor feltűnnek ugyan gondok, de mégis van elég eszköztár ahhoz, hogy megküzdhessenek a problémákkal, és átlendüljenek a nehezebb időszakokon. Legyen az akár egy betegség, vagy egy lelki sérülés, ami a régmúltba nyúlik vissza.

Számtalanszor megrohannak engem is a gondok, a megoldatlan, emésztő problémák, jól tudom, hogy minden embernek megvan a saját harca, a maga félelmeivel együtt, amelyeket időről időre le kell győzni.

Legelőször, mikor megfogalmazódott bennem, hogy kellene indítanom egy blogot, főként az motivált, hogy a lelki sérülések felismerésén és azok megoldásán legyen a hangsúly, majd lassacskán feltöltődött az oldalam olyan bejegyzésekkel is, amelyek leginkább a szakmámba vágnak, és javarészt a testi egészségre, a betegségek leküzdésére, illetve egy egészségesebb életmódra hívja fel a figyelmet. A legfontosabb célkitűzésem végül az lett, hogy az egész emberrel kell foglalkozni, mert nagyon is összefügg a test és a lélek jóléte egymással.

Néhányszor említést tettem a családommal való viaskodásaimról is, mára már nem csak a közvetlen környezetem épségéért igyekszem tenni, hanem egy nagyobb kört húztam, s belevettem azokat is, akik nyitottak az írásaimra, akik komoly elhatározásra jutottak és szeretnének tenni önmagukért, az egészségükért. Legyen szó bármilyen egészségügyi gondról, akár kényes téma is, nem szabad mélyen elrejteni, hanem szembe kell szállni vele.

Röviden, ez az én misszióm. Idővel kibővítem majd az oldalamat, és konkrét kérdezési lehetőséget biztosítok a kompetenciámba tartozó témákkal kapcsolatban.

Azonban már most is bátran fordulhatsz hozzám, a feltüntetett elérhetőségeken.

Az én eszköztáram, amellyel segíthetek, a szakmai tudásom, a beleérző képességem, és a tenni akarásom. Megvan a magam sajátos írásmódja, és kevésszer adok információt önmagamról, mert szerintem az nem tartozik ide konkrétan, de ne tévesszen meg ez a döntésem, mert ettől még nem találsz zárt kapukra, azonban úgy látom jónak, hogy időnként meséljek minimálisan magamról, hogy kicsit enyhüljön a közöttünk lévő távolság.

Fontos tudnod, hogy én sem vagyok tökéletes, és sosem jutna eszembe ítélkezni, főleg olyan személyek felett, akik önhibájukon kívül kerültek adott szituációba. Viszont olykor szükséges, hogy valaki nyersen, és körítés nélkül elmondja a véleményét, mert másképp nem lehetne kimozdítani az illetőt a saját verméből.

Ne feledd, az a legfontosabb, hogy jól érezd magad, meggyógyulj/megőrizd az egészséged, amennyire csak lehet.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.