Gondolatok a gyógyulásról

A gyógyulásba vetett hitről

gondolatok gyógyulásról

A legnagyobb kihívás sokszor nem is maga a kezelés, hanem a tény elfogadása, hogy szükséged van rá, és el is kell hinned, hogy segíteni fog.

Azontúl, hogy a vizsgálatok megmutatják milyen állapotban van a szervezet, annyira vagyunk betegek, és megmenthetők, amennyire el is hisszük, hogy a kezelés segíthet a javulásban.

Először szembe kell nézni vele, el kell fogadni, hogy megtörtént a betegség, s aztán mozgósítani a tartalék energiákat, és belevetni magadat a terápia nyújtotta lehetőségbe.

gyógyulás

Ne szégyenkezz amiatt, mert fellépett valami rendellenesség, az igazi erő éppen akkor mutatkozik meg, amikor leküzdöd az eléd gördülő akadályokat.

Ne keseregj, helyette nevess minden nap, támogasd meg a szervezetedet te is, ne egyedül a hatóanyagtól várd az eredményt, add meg magadnak a járulékos paramétereket is, amelyek még tovább segíthetik a kívánt eredményt.

Meggyógyulni nem minden esetben lehet maradéktalanul, megeshet, hogy nyoma marad, ha nem is szemmel láthatóan, de a lelkedbe örökké bevésődik, de ez nem jelenti azt, hogy elveszett lennél, amikor felépülsz már nem teljesen te leszel az, valaki aki sokkal több, mint azelőtt volt.

gyógyulni akarás

Minden lehetőséget meg kell adnod magadnak a gyógyulásod érdekében, és ez magába foglalja a terápiás kezelést, a lelki támogatást, a mentális támaszt, és a gyógyulásba vetett bizalmat.

Aki a lelke mélyén már feladta, mit remélhet a továbbiakban?

Néha csak egy kis apró lökés kell ahhoz, hogy beindítsa a belső szenvedélyt, és felébredjen az élni akarás tüze.

Szeresd a tested, add meg neki azt az erőt, amit egyedül tőled vár. Ez rajtad múlik, hiába szeretnék a környezetedben lévők, hogyha te nem adsz bele mindent.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.