Életérzés kihívás!

életérzés kihívás

Egy hetes kihívás!

Nov. 6-12.

Életérzés, egy másfajta életstílus megtapasztalása

Az előző bejegyzésemben írtam a „hygge boldogságreceptről”. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy indítok egy rövid ideig tartó, ám kellően hasznos és játékos kihívást.

Az egy hétig tartó kihívás lényege, hogy a hygge szellemében minden egyes nap igyekezni kell megtenni egy olyan lépést, amely segít ellazulni, s megadja azt a fajta életérzést, amelyre oly sokan áhítoznak, ám mégsem tudnak olyan könnyen átállni egy más szemléletre. Egy hét éppen elegendő ahhoz, hogy betekintést engedjen egy másfajta életmódba, ahol van helye az időszakos kikapcsolódásnak, a pillanat boldog megélésének.

Az esemény kapcsán mindennap leírom az aznapi teljesítésemet. Azaz, hogy mi volt arra a napra a hyggém. Pl. vettem egy kád forró fürdőt, hallgattam relaxációs zenét, elmentem sétálni.. stb.

Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok, és ti is megírnátok mi jelentette számotokra a tökéletes pillanatot, élményt.
Bárki csatlakozhat, meghívhatjátok ismerőseiteket is.

Tehát a kihívás lényege, hogy minél több olyan dolgot megtegyetek, ami kedves a lelketeknek, és segít kikapcsolódni. (Kíváncsi vagyok, hogy számotokra mely tevékenységek, ételek, italok, programok jelentik ezt)

Egy kis segítség a kihíváshoz: nem baj, ha mindennap nem sikerül, sőt az sem, ha nincs olyan sok idő rá, bőven elegendő, hogyha egy rövid kis kedvességet találtok ki önmagatok számára, ami teljesíthető és örömöt leltek benne, emellett persze megtapasztaljátok, hogy milyen egy kicsit megállni, megpihenni, és más szemmel látni a szürke hétköznapokat.

Csatlakozás itt!

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.