Mit szimbolizál a logóm?

senverit logoA mérleg olykor kibillenhet, de egy apró pont, vagy egy csepp is számíthat annyira, hogy segítsen elindítani az ellencselekvéseket ahhoz, hogy visszaálljon az egyensúly. A narancssárga szín az erőt szimbolizálja, a cselekvésre ösztönzést, a derűt, amely beragyogja majd a napjaidat, ha másképp kezded szemlélni a világot és jobban odafigyelsz önmagadra, s a testi-lelki egészségedre.

Miről szól az oldal?

Lelki fejlődésünk jelentős szerepet tölt be életünk során, éppúgy foglalkozni kell vele, mint testünk egészségével.

A felnőttkorban jelenlévő problémák gyökerei általában a gyerekkori lelki sérülésekben keresendőek.

Fontos, hogy felismerd a sebek okozta károkat, hiányosságokat. Sosem késő megpróbálni változtatni, s jobbá tenni életed.

Mindenképp érdemes szakemberhez fordulni a problémákkal, főként, ha az már oly nagyméretűvé nőtte ki magát az évek folyamán, hogy akadályoz a felelősségteljes élet megvalósításában.

Az élet bármely területén felütheti fejét ez a probléma, pl.: egyesek nehezen boldogulnak a párkapcsolatokban, míg mások nem tudnak sikert elérni a munkában, képtelenek függetlenné válni és kilépni a családi fészekből.

Minden szülőnek fel kellene ismernie a tényt, hogy gyermeke akkor lehet boldog, ha felnőttként egyedül is képes megállnia a helyét a világban.

Az Életmód rész azért készült, hogy rávilágítson ezekre a problémákra.

Ne temesd el magadban a sebeket! Az első lépés a gyógyulás útján a felismerés.

A témakört nem pszichológus szempontjából mutatom be, csupán laikusként. Korábban már említettem, hogy fontos a szakemberi segítség kérése, jelen blogomban főként az egyes sérelmeket mutatom be, illetve azok következményeit, néhány módszert, amik engem és ismerőseimet hozzásegítettek a pozitívabb önkép kialakításához.

A Jobbulást oldalon egészségügyi bejegyzésekkel fogsz találkozni, ahol a szervezet védelméről, gondozásáról, gyógyításáról lesz szó.

Igyekszem közérthetően és barátságosan leírni, elmagyarázni azokat a dolgokat, amelyeket gyógyszerészként fontosnak tartok.

Sajnos vannak még hiányosságok az egészségügy terén, ezért úgy gondoltam, hogy növelné az emberek bizalmát, ha egy kicsit hétköznapi nyelven beszélnék a lényeges kérdésekről.

Rengetegen félnek megnyílni az orvosi rendelőben, félnek feltenni kérdéseiket egy gyógyszerésznek a patikában.

Szeretném, ha te bátrabb lennél, és jobban megnyílnál, megbíznál bennünk.

Jól tudom, hogy vannak olyanok, akik már eljátszották bizalmadat, mindig előfordulnak hibák, nézeteltérések, de emelkedj felül ezen, és keress másik szakembert, akiben megbízhatsz.

Írásaimban igyekszem mindig a legfontosabb elemekre kitérni, és főként saját tanácsaimat osztom meg veled.

A blogon leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és kezelést!

További információt találsz még a mi a küldetésem és a miért írok becenéven című bejegyzésben, illetve a Rólam menüpontban.

Kockázatok és mellékhatások